We hebben het allemaal wel eens gehoord, de zin: het staat in de sterren geschreven. En soms heb je wel het idee dat eigenlijk je hele leven al uitgestippeld is, maar dat jij alleen nog maar het pad hoeft te bewandelen. Zelf heb je nog geen idee wat er komen gaat. Maar het lot heeft al een heel plan voor jou gemaakt wat er bij jou gaat gebeuren. Maar soms wil je niet in afwachting zitten en niet weten wat er komen gaat. Soms heb je die zekerheid even nodig en wil je die ook opzoeken. En we weten allemaal dat die mogelijkheid er is. Al moet je er wel voor open staan uiteraard.

 

Een paragnost inschakelen

Wanneer je wat meer zekerheid wilt in onzekere tijden dan kan je er voor kiezen om een paragnost in te schakelen en jouw vragen te laten beantwoorden. Dit kan op verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld door middel van handlezen. Hierbij wordt er gekeken naar de verschillende lijnen die in jouw hand staan. Wanneer je je hier niet in hebt verdiept heb je geen enkel idee waar die lijnen allemaal voor staan en wat ze kunnen betekenen. Gelukkig hebben andere mensen zich daar wel in verdiept en kan jij aan hen hulp vragen. Dat is ideaal natuurlijk want zo kan jij antwoord krijgen op vragen waar jij al een tijdje mee zit. 

Veel mensen staan niet open voor paragnosten. Maar toch wanneer je in gesprek gaat met een paragnost dan gaat er een nieuwe wereld voor je open. je zal nieuwe dingen te weten komen waar je nooit over hebt nagedacht. Onderwerpen horen waar je nooit bij hebt stil gestaan maar weet dat ze wel gebeuren in jouw leven. Ook is het soms makkelijk om te weten of je ergens net wat meer je best voor moet doen. Omdat je iets wilt behouden in je leven. Of dat je juist net wat minder je best moet doen omdat het benauwd over komt. Dat is in zulke momenten erg fijn om te weten.

 

En op sommige vragen moet je geen antwoord willen hebben. Bij sommige vragen blijft het mooi wanneer het een mysterie blijft en er een beetje spanning bij blijft hangen. Spanning heb je ook nodig in je leven, want heb je overal al antwoord op dan is het leven ook niet meer spannend en ben je ook niet meer nieuwsgierig naar iets. En dat maakt het leven juist zo leuk wanneer je dat wel bent.