Nu wij Nederlanders weer de deur uit mogen, laten we onszelf ook graag weer van de beste kant zien. dit doen we natuurlijk op verschillende manieren, maar een wijs man heeft ooit gezegd “Jouw kleren zijn het eerste wat een mens ziet, daarna komt jouw persoonlijkheid”. Daarom kiezen mensen er toch voornamelijk voor om zichzelf te uiten in hun kleding. Ben jij op zoek naar nieuwe fashion inspiratie om ook jouw beste beentje voor te zetten? Lees dan snel verder!

Voor op de warme zomerdagen

Zoals je wellicht hebt gezien is dit blog opgedeeld in verschillende categorieën. De eerste gaat over kleding die je het beste kunt dragen in de zomer, op warmere dagen. Denk hierbij aan kleding die je draagt als het 25 graden of warmer is.

Een item wat je dit jaar heel veel terug ziet komen is de bermuda. Nog nooit van gehoord? Een bermuda is eigenlijk een korte pantalon. Dit maakt dat het een item is dat je zowel onder een blouse als onder een polo of shirt kunt dragen. Combineer het met een paar leuke sokken en jij steelt zo de show in de Goot! Tenzij het echt te warm is, dan kan je wellicht beter voor een paar espadrilles of loafers gaan.

Voor de frissere zomerdagen

Op het moment dat het kouder is dan 20 graden maar je nog wel hier en daar een zonnestraal kan verwachten, kan het lekker zijn om een extra laagje mee of aan te hebben als je de stad in gaat. Je kunt een hoodie heren dragen over jouw shirt op het moment dat het wat kouder begint te worden of als je merkt dat het misschien gaat regenen. Je gebruikt de hoodie dan als jas.

Als het wat kouder is, is het ook aan te raden om een lange broek te dragen. Omdat deze zomer de chino weer helemaal terug is van weggeweest,  is het erg aan te raden dat je zo’n soort broek draagt, of een nette pantalon combineert met een wat meer casual stijl.

Als laatste: de zomeravonden

Dan is er nog één categorie die behandeld moet worden: zomeravonden. Het verschilt een beetje per persoon wat je hier aan wilt doen. De een kiest het liefst voor een spijkerjas, terwijl de ander liever voor een leren jas heren kiest. Wat jouw keuze ook is, zorg ervoor dat je een item draagt waar jij jezelf comfortabel in voelt.

En daarnaast is het natuurlijk ook mooi meegenomen als je een jas draagt die bestand is tegen regen! Je weet het maar nooit in Nederland.