Als je weer eens wat anders wilt, dan het standaard dagje Amsterdam, dan kun je je ook zeker prima in Rotterdam vermaken. Rotterdam is een stad die op de goede weg is om het toerisme te verbeteren. Dit zie je aan alle verschillende uitjes. Maar ook zakelijk gezien is Rotterdam een goede keuze. Als je een vergaderlocatie zoekt, kijk dan ook eens in Rotterdam! Rotterdam heeft een ieder veel te bieden. Of je nu wat van de omgeving wilt zien, lekker wilt shoppen of juist lekker wilt eten en drinken. Het is eigenlijk de stad van de toekomst.

Rotterdam is leuk, ook met kinderen

Ga bijvoorbeeld eens varen in een heuse amfibibus. Deze bus kan zowel rijden als varen. Het is dus een unieke manier om Rotterdam te verkennen. Dat zie je in andere Nederlandse steden niet. Natuurlijk MOET je naar de dierentuin als je toch in (de buurt van) Rotterdam bent. De dierentuin hier is niet alleen prachtig aangelegd voor de bezoekers, maar je ziet dat de dieren zich er ook prettig voelen. Ben je dan nog niet klaar? Dan kun je ook nog met de beroemde rode bussen een flinke ronde door de stad. Je kunt dan op ieder gewenst moment even uitstappen en de omgeving te voet verkennen. Om daarna weer in de volgende bus te stappen.

Vier je vriendinnendag in Rotterdam

Voor een vrienden- of vriendinnendag is Rotterdam ook erg geschikt. Net als voor een vrijgezellenfeestje trouwens. Je kunt hier in de vele cafés volop eten en drinken. En als je het echt bijzonder wilt maken, dan kun je zelfs een echte plaat opnemen. Dit doe je in een van de vele opnamestudio’s die Rotterdam rijk is. Je kiest zelf een lied of, als je de smaak te pakken hebt, schrijft zelf een tekst op een bestaand lied. Zo heb je een blijvende herinnering aan jullie dag in deze bruisende stad!

Heerlijk shoppen in Rotterdam

Zoals in bijna elke grote stad, kun je ook in Rotterdam heerlijk shoppen. Dat kan bij alle bekende winkels, maar ook bij de grote merken. Deze merken zijn behalve in Amsterdam ook vaak in Rotterdam gevestigd. Is je budget hier niet toereikend voor? Dan kun je je altijd nog vergapen aan de mooie etalages. Als je moe bent van al dat shoppen, dan ga je lekker even zitten op een van de vele terrassen die Rotterdam rijk is. Je zult zien dat je vaker naar Rotterdam wilt!