We zitten alweer bijna in een nieuw seizoen, de lente! Met temperaturen richting de 15 graden en een heerlijke zon komen er ons al zeer mooie dagen tegemoet. Waar we 1,5 week geleden nog volop konden schaatsen, kunnen we nu genieten van de stralende zon tijdens deze mooie lentedagen. Een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook nieuwe collecties op het gebied van kleding, waar we het in dit blog dan ook graag meer over willen vertellen. Zo zijn er ook dit jaar weer vele nieuwe trends te vinden in de herenmode, zoals de polo’s, pantalons en zijn ook de bruine kleuren weer razend populair!

Mannen kleding voor de lente 2021

Een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook weer nieuwe mannen kleding. De webshops zijn alweer bijgewerkt en zijn er vele kledingstukken te verkrijgen die zorgen voor een modieuze outfit tijdens de lente. Er is te zien dat er op het gebied van mannen kleding vooral erg veel aandacht is voor polo’s, heren overhemden en dunne truien. Een polo is gemaakt van een dikkere stof en houdt je daarvoor warm, maar zorgt het ook voor luchtigheid en een zakelijke uitstraling. Een poloshirt is namelijk te combineren in een zakelijke outfit met een nette spijkerbroek of pantalon, maar zou je een poloshirt ook kunnen dragen op bijvoorbeeld een stoere spijkershort in de zomer!

Ook andere kledingstukken als overhemden, dunne  truien en pullovers zullen het erg goed doen in de lente. Kies bijvoorbeeld voor een dunne trui, zodat je op een warme lentedag bijvoorbeeld ook zomaar eens zonder jas in het park kunt zitten!

Nooit meer koude voeten!

Nu is het overdag wel lekker zonnig en kunnen we genieten van het mooie weer, maar koelt het in de avond al erg snel af. Met een poloshirt of een overhemd kleed je je warm genoeg voor in de avond, maar zul je al erg snel merken dat je koude voeten begint te krijgen. Nu is het een beetje overdreven om alleen voor warme voegen de kachel op te stoken, maar zijn er gelukkig vele alternatieven.

Wanneer je nooit meer last wilt hebben van koude voeten in de avond of wanneer je wakker wordt, kun je ervoor kiezen om pantoffels heren te dragen. De pantoffels heren houden niet alleen je voeten warm, maar zorgen ze er ook voor ondersteuning aan de voeten. De pantoffels bieden namelijk een bepaalde stevigheid, waardoor je geen pijn zult krijgen in de voegen en wel de juiste warmte krijgt!