Als liefhebber van sieraden heb je vast wel eens gehoord van het merk Pandora. Dit prachtige merk vertegenwoordigd een groot aantal zilveren sieraden waaronder ringen, armbanden, kettingen en natuurlijk bedels. Maar waar komt dit sieraden merk eigenlijk vandaan? Het merk vindt zijn oorsprong in Denemarken. Kopenhagen om precies te zijn. Hoewel de armbanden en bedels pas sinds het jaar 2000 écht aan populariteit hebben gewonnen, bestaat het merk al veel langer. De eerste winkel werd namelijk al in 1982 geopend door een Deens echtpaar. Vanuit hun kleine juwelierszaak maakte ze een groot deel van hun sieraden collectie zelf.

Het ongekende succes van de Pandora bedels

Hoewel het merk toen al populair was onder stijlvolle vrouwen, nam het succes pas echt toe met de introductie van de welbekende Pandora bedels. Tegenwoordig kun je eigenlijk niet meer zonder een sieraad van Pandora om je nek, vinger of pols. De sieraden overtuigen stuk voor stuk van hoge kwaliteit en zijn altijd tot in perfectie afgewerkt. Naast de prachtige zilveren armbanden en kettingen, zijn de bedels ook vaak voorzien van Murano glas, mineralen of verschillende natuursteentjes. Elke armband of ketting kun je personaliseren door het toevoegen van prachtige bedels. Hierbij kun je denken aan sterrenbeeld bedels, een bedeltje met Zirkonia of een Pandora bedel die past bij jou als persoon.

Armbanden van Pandora

Hoewel de armbanden over het algemeen gemaakt zijn van hoogwaardig zilver, zijn er tegenwoordig ook leren armbanden verkrijgbaar. Natuurlijk zijn ook deze sieraden weer geschikt om in combinatie met bedels te gebruiken. Naast leer en zilver gebruikt Pandora ook rosé goud voor haar collectie. Op deze manier kun je jouw sieraden collectie altijd compleet maken met een armband wat bij je past. Of dat nu stoer, stijlvol of elegant is. Door de jaren heen is het merk niet meer weg te denken uit de wereld van sieraden. Het is dan ook een gevestigd merk met een grote bekendheid van over de hele wereld. Sieraden van Pandora overtuigen door hun klassieke eenvoud die door toedoen van een sublieme afwerking altijd elegant is. Welke outfit je ook draagt, een sieraad van Pandora is altijd een goede keuze. Ik hoop je hiermee genoeg te hebben geïnformeerd. En bij deze wil ik je graag bedanken voor het lezen van mijn blog.