De laatste jaren is de fotografie grote stappen vooruit gegaan. En dan bedoel ik de kwaliteit van de foto’s. Ik ben zelf groot fan van fotografie en ben van mening dat het maken van foto’s zeer belangrijk is voor het behoud van de geschiedenis. Een foto kan naar mijn mening namelijk meer zeggen dan duizend woorden. Mijn keuze in camera’s is er een van Nikon. De Nikon P1000 is een compact camera die naast zijn compactheid ook zeer mooie foto’s maakt. De foto’s zijn werkelijk waar haarscherp.

Kwaliteit foto’s

Ik ben geen professionele fotograaf maar ik hou er wel van om mooie foto’s te maken. Die foto’s moeten dus van goede kwaliteit zijn. Daarbij komen verschillende aspecten kijken. Het aantal megapixels, een beeldsensor, optische zoom en nog vele andere aspecten. De Nikon P1000 is een camera van uitstekende kwaliteit dat foto’s maakt van de kwaliteit die ik zocht.

Voor op vakantie

De camera is ook zeer handig om mee op vakantie te nemen. De camera is namelijk zeer compact. De kwaliteit is hier echter niet slechter door geworden. De Nikon p1000 is echt het totaal plaatje van een compacte camera. Hij is uitermate geschikt voor het nemen van natuur foto’s en dierenfoto’s. Zo kan je als je op safari bent prachtige foto’s maken van natuur en dier. Dan heb je een mooi aandenken aan de vakantie voor later!

Mijn vakantie naar Bali

Mijn laatste vakantie was naar Indonesië en om precies te zijn op Bali. Dit eiland zit vol met natuur en oude tempels. Ik heb mijn hele vakantie prachtige foto’s gemaakt van deze bezienswaardigheden. Daarbij heb ik ook een prachtige foto gemaakt van een wilde aap. Deze aap liep gewoon in een dorp rond en was constant op zoek naar eten om te stelen. Ze zijn zelf te lui geworden om op jacht te gaan of om op zoek te gaan in het bos. Ze zijn zo lui geworden dat ze gewoon in de stad op eten wachten. Dit heb ik in een grappige foto vastgelegd toen er een wat dikkere wilde aap lag te slapen op een veranda van een huis. Het beest had zich waarschijnlijk helemaal rond gegeten aan de etenswaren van de mensen. Maar naast deze wilde aap heb ik ook prachtige plaatjes gemaakt van de oude tempels en oerwouden rondom.

Heb jij nog prachtige foto’s die jij met mij wil delen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier!