Een cadeau vinden voor een kind is soms moeilijker dan je denkt. Of je nu iets van Schleich farm world of iets anders van Schleich koopt, je hoopt altijd dat het in de smaak valt. Wij geven je in deze blog wat inspiratie voor leuke cadeaus voor de kleintjes onder ons.

 

Cadeautips voor baby’s

Ben je op zoek naar het perfecte kraamcadeau? Bij Intertoys helpen we je graag bij het kiezen met onze tips voor kraamcadeaus. Voor baby’s van 0 tot 12 maanden hebben we allerlei leuk en leerzaam speelgoed van verschillende topmerken zoals Little Dutch, VTech en Fisher-Price. Van mooi hout speelgoed tot leerzaam speelgoed in felle kleuren; bij Intertoys vind je het allemaal. Om zeker te weten dat jij het beste kraamcadeau geeft, vraag vooraf aan de moeder (in spe) of er nog wensen zijn qua babyspeelgoed. Naast bijtringen en babypuzzels hebben we ook schattige zachte knuffels in ons assortiment. Een lieve knuffel van Nijntje is altijd een goede cadeautip voor baby’s. Maar ook Woezel & Pip en Bing zijn erg populair onder de kleintjes. 

 

Verjaardag kado ideeën

Voor een verjaardag kun je qua cadeaus alle kanten op. Bepaal van te voren wat jouw budget is voor het verjaardagscadeau. Daarnaast is het ook slim om aan de jarige de cadeau ideeën te vragen. Een goede cadeautip voor kinderen vanaf 1 jaar is LEGO DUPLO en Toet Toet Auto’s van VTech. De kleintjes leren op een speelse manier alles over vormen, kleuren en dieren. 

 

TEKENLES

Tekent jouw jarige job of jet ook zo graag? Omdat er toevallig een maand eerder een tekencursus voor kinderen vanaf 8 jaar werd opgezet in mijn woonplaats Bodegraven (Creacademy), gaf ik haar daarvoor op als verjaarscadeau. Tot de zomervakantie leert ze elke week een nieuwe creatieve techniek toe te passen op haar tekeningen. Zo kwamen al handletteren, zelf verf maken van fruit en een porseleinen bord versieren aan de orde. Leuk voor jongens en meisjes!

 

GRAVITRAX

Houden ze van techniek? Dan is Gravitrax een origineel cadeau. Dit speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar is sinds vorig jaar op de markt. Met Gravitrax bouw je door creatief gebruik te maken van de wetten van de zwaartekracht je eigen kogelbaanwereld. Gebruik de meer dan 100 bouwelementen om een futuristisch parcours vol actie te maken en je kogels naar de finish te brengen. De opdrachten en bouwschema’s helpen je bij de instap en met allerlei uitbreidingsets en coole accessoires kun je eindeloos doorbouwen! 

 

Genoeg inspiratie om een leuk cadeau te kopen.