Veel mensen zijn vanaf nu met het ‘nieuwe normaal’ een stuk meer thuis aan het werk. Hierdoor hebben veel huishoudens een kantoor moeten inrichten thuis, zodat de personen die vanuit huis moesten werken toch op de een of andere manier op een effectieve manier aan het werk konden gaan. Het belangrijkste onderdeel hierbij was dat men niet gestoord kon worden door eventuele andere aanwezigen in het huis. Voor mensen die bijvoorbeeld geen extra kamer hadden thuis moest er vaak in de keuken gewerkt worden. Wanneer er ook kinderen in het huis zijn kan dat de productiviteit nogal eens beïnvloeden, en niet op een positieve manier. Toch hebben velen het nu voor elkaar gekregen om thuis een werkplek te creëren en voor sommige bedrijven zal dit deels de nieuwe manier van werken worden. Voor de kantoren die wel al open zijn is het volgende natuurlijk net zo belangrijk als voor de thuiswerkers: de juiste materialen, zoals een printer. 

 

Printen 

Op kantoor is het hebben van een goede printer vaak de standaard. Thuis zal dit echter niet altijd het geval zijn en sommige huishoudens hebben niet eens meer een printer thuis. Wanneer je thuis aan het werk moet zal het toch wel handig zijn om een printer in huis te hebben. Niet alleen om de stukken zo makkelijker te lezen, maar ook het maken van overzichtelijke aantekeningen doet men het liefst nog daadwerkelijk op papier. Daardoor zullen veel huishoudens toch een printer moeten aanschaffen. Het belangrijkste bij een printer is dat de juiste inkt in de printer gedaan zal worden. Er zij per soorten printer diverse modellen beschikbaar en bij elk model hoort vaak een specifiek soort cartridge, daarom is het goed om te weten welke soort inkt er precies in de printer gedaan zal moeten worden. Bij een printer van HP wil je dus ook HP inktcartridges plaatsen voor de beste printkwaliteit. De inkt kan ook multi-pack gekocht worden, zodat je in één keer zowel de kleuren- als de zwart-witinkt hebt, zoals bij de HP 903xl het geval is. 

 

En extra’s 

Naast de printer en de inkt, is het natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk om de juiste soorten papier te hebben voor de printer. Men denkt vaak dat er maar één soort papier is om op te printen, maar dat is juist niet het geval. Zo zijn er a4-papieren van verschillende diktes en daarnaast kan er soms natuurlijk ook met andere formaten papier afgedrukt worden. Tevens ie er een speciaal soort fotopapier dat van hoge kwaliteit is om afbeeldingen en foto’s af te kunnen drukken.