Design, een strakke inrichting en luxe, dat is waar ik aan denk als ik denk aan de prachtige stad Rotterdam! Vandaar ook dat ik het vandaag ga hebben over een product dat elk van deze eigenschappen heeft, namelijk infrarood panelen! Ik woon nu al een aantal jaar met veel plezier in het prachtige Rotterdam. Een paar maanden geleden heb ik mijn complete appartement laten verbouwen en toen heb ik ook voor het eerst in mijn leven infrarood panelen laten installeren. Omdat ik merk dat mijn vrienden en familie allen zeer enthousiast reageerden heb ik besloten hier iets meer over te vertellen. Infrarood panelen zijn er namelijk in veel verschillende soorten en maten en het is niet voor iedereen even gemakkelijk om hierin een keuze te maken!

De varianten infrarood panelen

Als ik aan Rotterdam denk dan denk ik aan design. Dit wil ik dan natuurlijk ook het liefst in mijn appartement terug laten komen. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om infrarood panelen te laten installeren. Ik heb zowel in mijn woonkamer als op mijn badkamer panelen hangen en elk passen deze perfect bij de ruimte. Zo zijn de infrarood panelen in de woonkamer weggewerkt in de vorm van een schilderij en in de keuken als krijtbord. Zo heb je geen last van lelijke leidingen door de kamer die je bij een centrale verwarming normaal wel hebt. Daarnaast vind ik het niet passen om in een strak ingerichte kamer opvallende buizen te laten lopen. In mijn badkamer heb ik de infrarood panelen laten verwerken in de spiegel. Zo heb je geen last van een in de weg staande verwarming en ook vind ik dit veel mooier uitkomen bij de stijl van de rest van het appartement.

Hoe maak je nu een goede keuze?

Het kan soms erg lastig zijn een goede keuze te maken waar je na een tijd nog steeds blij mee bent. Zelf heb ik hier echter geen last van gehad omdat ik mij goed heb ingelezen. Ook heb ik verschillende varianten eerst online opgezocht alvorens ik vlakbij Rotterdam in de buurt naar de winkel ben gegaan. Zo was het voor mij mogelijk om te kijken of mijn verwachtingen die ik online had opgedaan ook in werkelijkheid konden worden waargemaakt. Nadat ik dat had gedaan heb ik een mooi model uitgekozen en vervolgens heb ik deze laten installeren. Ga van tevoren dus goed na welke soort infrarood panelen jij mooi vindt en waar je deze in welke ruimte wil laten plaatsen. Dit voorkomt teleurstellingen en zo weet jij zeker dat je de goede keuze maakt! Ik hoop dat je nu net zo enthousiast over infrarood panelen bent geworden als dat ik dat ben!