Shoppen vindt niet iedereen even prettig. De pashokjes zijn klein, het licht is erg fel en benadrukt die slechte huid of net dat rolletje op de buik, het is druk, warm, en veel mensen voelen zich gehaast. Dan woon je ook nog eens in Nederland, waar het zo hard waait dat je van je fiets vliegt, en zo hard regent dat je binnen een paar seconden zeiknat bent. Maar er is nog één reden waarom het niet voor iedereen leuk is om te shoppen: veel winkels hebben niet alle maten beschikbaar. Zo zijn de grote maten dameskleding vaak niet te vinden in de grotere kledingwinkels, en moet je echt vragen of ze 'achterin nog iets hebben hangen'. Dat voelt vaak vervelend. Nederland is toch zo'n vrij land, gebaseerd op inclusiviteit? Het is niet fijn om er vaak op gewezen te worden dat de norm in Nederland vaak anders ligt. Maat 38 en 40 komen het vaakst voor, samen met schoenmaat 39 (voor vrouwen), en er is een groot deel van de bevolking voor wie dit gewoon niet geldt. Wat gaan zij dan doen? Juist, online shoppen!

Voel je sexy.

Een van de rotste gevoelens is het gevoel dat je ergens niet inpast. Jezelf in een kleiner maatje proppen omdat het écht een mooie jurk is, of net dat laatste bikini topje dat je al zo lang zoekt. We hebben ons er allemaal schuldig aan gemaakt; een maatje te klein gekocht en mee naar huis genomen. Eenmaal thuis doe je het nooit meer aan want: het zit niet lekker! Het knelt, laat striemen achter en je voelt je niet fijn erin.
Juist in lingerie hoor je je sexy, empowered en zelfverzekerd te voelen. Daarom bieden wij grote maten lingerie aan, compleet met grote maten ondergoed en grote maten bh's. Voor ons is het belangrijk dat het goed past, maar vooral dat het je fijn laat voelen. Waarom zou jij niet dat tijgerprintje kopen, of dat setje met alle touwtjes en sexy kant? Waarom zouden sommige mensen wel alle maten beschikbaar hebben en printjes en kleuren, en voor anderen niet? Dat is redelijk oneerlijk. Wij ontwerpen en verkopen daarom exclusief grote maten kleding!

Kom kijken!

Voor ons geen vervelende pashokjes, drukte of graatmagere lingeriemodellen. Wij zijn echte mensen, met echte lichamen die in echt leuke kleding willen rondlopen. Als je benieuwd bent nodigen we je uit een kijkje te nemen op de website, en wellicht zit er wat tussen dat jou laat stralen!