Als eigenaar van een bedrijf of HR-manager ben jij verantwoordelijk voor het welzijn van jouw werknemers, maar ook voor een positieve bedrijfsvoering. Soms zitten de successen in de kleine dingen en kan een kleine verandering op de werkvloer zorgen voor grote positieve ontwikkelingen. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het plaatsen van een tafeltennistafel of het verzorgen van een goede lunch. Echter, een hele belangrijke maar onderschatte factor is de bureaustoel. In onze maatschappij zitten er meer en meer mensen achter een bureau voor meerdere uren per dag. Daar horen goede stoelen zeker bij.
Bureaustoel

De kosten van een slechte bureaustoel

De kosten van het hebben van een slechte bureaustoel kunnen hoog oplopen. Zo kunnen jouw werknemers en jijzelf niet goed zitten en dus niet goed werken. Hierdoor worden de werknemers chagrijnig en dit kan de werksfeer verzieken. Ook zal de arbeidsproductiviteit afnemen als de werknemers niet goed uren achter elkaar kunnen doorwerken omdat ze zo slecht zitten. Tot slot lopen mensen blessures op omdat zij in elkaar gezakt zitten. Dit leidt op ten duur tot een hoog ziekteverzuim, wat jou als werkgever veel geld kost.

Toename in arbeidsproductiviteit dankzij stoelen

Deze problemen zijn makkelijk op te lossen door het aanschaffen van goede stoelen. Zo’n ergonomische bureaustoel kost best wat, maar ze zijn het dubbel en dwars waard. De werknemers gaan nu eindelijk in de goede houding zitten waardoor zij fitter blijven. Dit verhoogt de arbeidsproductiviteit en verkleint het ziekteverzuim. Zo verdien jij de gemaakte kosten van de aanschaf van de stoelen zo terug. Het mooie is dat de stoelen zelf jarenlang meegaan, dus is de investering zo terugverdiend. Het kopen van de stoelen is dus precies zo’n klein ding dat de bedrijfsvoering enorm kan verbeteren. Waar wacht je nog op?

De service van bureaustoel24.nl

Als je inderdaad de wijze beslissing hebt gemaakt om een goede bureaustoel te kopen, dan is het slim om dit te doen bij bureaustoel24.nl. Deze webshop heeft jarenlange ervaring met het verkopen van bureaustoelen. Ook hebben zij alleen maar goede reviews en bieden zij veel soorten garanties. Daarbij bieden zij veel kortingen en kan je veilig betalen. Ook is de verzending gratis en kan je binnen een maand de stoelen gratis retourneren. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn natuurlijk het belangrijkste bij online aankopen en deze staan hoog in het vaandel bij bureaustoel24.nl. Als je de stoelen al een keer wil uitproberen kan je langskomen in de showroom.