Beton ciré is een betonstuc die het idee geeft dat de volledige wand bestaat uit beton, dit geeft een industrieel effect. U kiest zelf een kleur, zo dat u dat u altijd een unieke wand krijgt. Ook de afwerking van de wand kunt u kiezen, wilt u een industriële wand of meer een moderne wand. U bent helemaal vrij om uw eigen kamer naar smaak in te richten. Uniek ontwerp met een eigen design, die je op  niet veel plekken terug zal zien.  

Verschillende toepassingen 

De beton ciré aanbrengen is ook erg gemakkelijk. De substantie van beton cire is gemakkelijk aan te brengen in verschillende stappen. Hier hoeft geen externe partij voor worden ingehuurd.Dit kunt u gemakkelijk zelf doen, even de handen uit de mouwen steken en lekker aan de slag.

Bij nieuwbouwhuizen is het gebruik van beton ciré erg populair, bij deze huizen kan het namelijk helemaal naar wens worden gemaakt. Veel mensen kiezen op dit moment voor beton ciré. Een nieuw en unieke uitstraling op de muren, vloer, in de tuin of op het keukenblad. Eigenlijk kan beton ciré overal gebruikt worden. Zelfs op natte vochtige plekken zoals de douche of badkamer. Hier is beton ciré ook uiterst geschikt voor. Het is waterafstotend en kan goed tegen temperatuurverschillen.  Door het gebruik van beton ciré kunt u het huis een look geven die geen één ander huis heeft in de buurt. 

 

 Naast nieuwbouwhuizen is beton ciré uiterst geschikt om het huis mee op te knappen en uw interieur een boost te geven.Wanneer u door uw huis loop en denk, dit kan wel een opknap beurt gebruiken. Dan is beton ciré het antwoord. Beton ciré is een oplossing die uw huis kan verbeteren in elk opzicht, het ziet er modern en lekker fris uit. Compleet andere sfeer door beton ciré. Ook bij het verkopen van uw huis kan het voordelen met zich mee brengen.
Door de transformatie voor het oog, zal de verkoop wellicht wat sneller gaan.

 

Prijzen van beton ciré

De kosten van beton zijn relatief laag. Wanneer de vloer een opknapbeurt nodig heeft of uw wanden toe zijn aan renovatie, is beton ciré een betaalbare optie. Ook doordat u zelf aan de slag kan, scheelt dit in de kosten. Beton ciré vloer is afhankelijk van het oppervlakte en soort ondergrond.  Heeft u vragen of weet u niet waar u moet beginnen? Dan kunt u het beste contact opnemen met de beton ciré webshop van Smart Deco. De professionals staan voor u klaar om u advies te geven, ook bij het aanbrengen hebben zij een volledig stappenplan voor u klaar. Zo bent u verzekerd tot een mooi resultaat.