Black Friday, het beruchte kortingsfeest wat vanuit de VS is overgewaaid, is nu ook echt een ding geworden hier in Nederland. Het is de vrijdag in november waarop met name electronica merken flink gaan stunten met hun prijzen. Zo heeft bijvoorbeeld Mediamarkt Black Friday acties en kun je de beste elektronica aanschaffen voor de meest scherpe prijzen. Wacht dus met het kopen van een nieuwe laptop tot de laptop black friday deals er zijn. Er zijn er nog veel meer bekende winkels die tijdens Black Friday en de dagen er omheen helemaal los gaan! Hier vind je de beste Black Friday shopping tips, om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Maak een verlanglijstje

Bedenk van tevoren wat je wilt kopen en maak een verlanglijstje. Heb je bijvoorbeeld al een tijdje oog voor die Bluetooth oortjes, maar paste het steeds niet helemaal in je budget om ze aan te schaffen? Grote kans dat je die oortjes tijdens de Black Friday sale met flinke korting kunt scoren. Een verlanglijstje kan erg handig zijn, omdat je dan veel gerichter gaat zoeken. Tijdens Black Friday kan het namelijk nog wel eens zo zijn dat je door al die kortingsbomen het bos niet meer ziet.

Volg je favoriete winkels op social media

Hou de aanbiedingen van je favoriete winkels in de gaten, bijvoorbeeld via social media. Bijna elke winkel heeft tegenwoordig een account op Instagram of Facebook waarop je ze kunt volgen. Als er bepaalde producten tijdens Black Friday met korting eruit gaan, dan zul je dat ruim van tevoren zien op hun social media! Persoonlijk houdt ik de T-Mobile Thuis Black Friday acties in de gaten omdat ik een beter abonnement wil.

Shoppen wanneer het jou uitkomt

Tijdens Black Friday doen er ontzettend veel webwinkels mee aan het kortingsfeestje. Dit is voor ons natuurlijk ideaal, want dat betekent dat we niet per se fysiek naar een winkel hoeven om daar met andere consumenten te vechten over de scherpst afgeprijsde artikelen. De beste deals kun je lekker shoppen wanneer het jou uitkomt. Of dat nu ’s ochtends vroeg of midden in de nacht is. Er is niets relaxter dan lekker in je pyjama kunnen shoppen.

Het aanmaken van accounts

Maak van tevoren een account aan bij de webwinkels waar jij van plan bent te gaan shoppen. Het gebeurd namelijk vaak dat producten binnen no time uitverkocht raken, en als jij voor het afrekenen nog helemaal een account moet aanmaken, heb je kans dat de webwinkel de artikelen in je winkelmandje er ondertussen weer uit gooit. Om dat te voorkomen is het aanmaken van een account van tevoren een gouden tip om dit soort ongemakken te voorkomen.

Black Friday webshops

Er zijn speciale Black Friday Deals webwinkels die alle aanbiedingen van grote winkels verzameld op hun website. Dit is natuurlijk ontzettend handig. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar Black Friday Mediamarkt deals, dan kun je alle aanbiedingen van Mediamarkt vinden op deze speciale websites. Dit maakt de zoektocht naar de artikelen op je verlanglijstje een stuk makkelijker!