Het huren van een auto kan voor veel gedoe zorgen. Je moet lang van te voren reserveren en dan nog naar het industrieterrein zien te komen waar het autoverhuurbedrijf is gevestigd. Eenmaal daar aangekomen, mag je hopen dat de reservering goed is doorgekomen. Is dat het geval? Dan kun je je eerst door een flinke stapel papierwerk heenwerken voor je de autosleutel krijgt overhandigd. Dit is de grootste reden dat veel mensen op zien tegen het huren van een auto. Maar wat nu als je een auto huren in de buurt kunt, zonder gedoe? Een auto huren in de buurt regel je via de app van Greenwheels. Snel en gemakkelijk. 

Een auto huren in de buurt, ook in jouw buurt

In Rotterdam staan in de verschillende buurten maar liefst meer dan 215 auto's klaar voor car sharing Rotterdam. Je kunt daar dus altijd een auto huren in de buurt. Dat geldt niet alleen voor Rotterdam, ook Amsterdam, Utrecht en andere grote steden hebben auto's klaarstaan voor carsharing. Wil je na een treinreis de rest van de reis liever met een auto maken? Dan staan er zelfs heel wat auto's klaar voor je op verschillende treinstations in Nederland.

Wil je last minute een auto huren?

Ook dan kun je prima terecht bij de app van Greenwheels. Je kunt tot een minuut van te voren een auto huren in de buurt. Ook als het niet jouw buurt is. Stel. Je hebt er een lange treinreis opzitten en je moet op tijd zijn voor een afspraak in een andere stad. Je had gepland om met het openbaar vervoer verder de stad in te reizen. Maar wat nu als het openbaar vervoer niet rijdt? Of als jij verkeerd hebt gekeken? Dan kun je bij aankomst op het station nog een deelauto reserveren. Desnoods als je al naast de auto in kwestie staat. Je hebt dan een grote kans om alsnog op tijd te zijn voor je afspraak.

Ook ruim van te voren reserveren is mogelijk

Weet je nu al dat je volgende maand op een bepaalde dag een auto nodig hebt? Dan kun je deze auto nu al reserveren. Je weet dan zeker dat je de beschikking hebt over deze auto. Ook als je een weekendje weg wilt en de datum hiervoor staat vast kun je alvast een deelauto reserveren. Dit kost niets extra's maar het levert je wel wat op: gemoedsrust. Het reserveren van de deelauto kan van je lijstje met voorbereidingen.