Als je ieder jaar op vakantie gaat met de caravan om te kamperen heb je altijd te maken met het opzetten van de voortent. Dat kan nog wel eens onhandig zijn met de buizen van het frame en dan nog de tent er op krijgen, maar je kunt natuurlijk ook niet zonder. Stel het regent dan wil je wel een plek hebben waar je droog kunt zitten. Of zelfs met zonnig weer een plekje uit de zon is dan ook wel lekker. Het opzetten van een voortent kan makkelijker. Tegenwoordig heb je ook een opblaasbare voortent. Deze opblaasbare voortent is te verkrijgen bij onder anderen Stassar. Deze voortent laat het volledige metalen frame weg. Het maakt ook niet uit of je met de caravan of met de camper op pad bent. Je monteer de voortent zoals je altijd een voortent monteert aan de caravan, maar in plaats van dat je gaat worstelen met het frame, pomp je de voortent op. Dit scheelt enorm in gewicht en ook in tijd. 

Hoe werkt de voortent?

Zoals ik net al zei werkt de opblaasbare voortent in principe exact hetzelfde als een normale voortent maar dan zonder het frame. De voortent bestaat ook volledig uit een geheel die je vastmaakt aan de caravan. Dan pomp je simpelweg de voortent op en hij staat. Het enige wat je dan moet doen is de voortent vast zetten met haringen. De voortent ziet er verder ook hetzelfde uit als een normale voortent en heeft horren en hordeuren zodat je de tent makkelijk kan luchten of om frisse lucht binnen te krijgen. Dankzij de stormwanden kan deze tent ook prima in een kleine storm staan zonder een enkel probleem. Bij Stassar hebben ze een ruim assortiment aan deze opblaasbare voortenten. Dus als je wilt weten hoe deze tenten eruit zien en hoe ze voelen kun je deze bekijken in hun showroom.

Meer dan voortenten

Bij Stassar hebben ze meer dan alleen voortenten en opblaasbare voortenten. Je kunt hier terecht voor al je kampeerspullen. Denk hierbij aan normale tenten en kampeer meubels zoals stoelen en tafels, maar ook aan slaapzakken en matten zodat je een heerlijke nachtrust hebt op vakantie. Ook hebben ze handige camping kooktoestellen zodat je gemakkelijk je maaltijden kunt bereiden op vakantie. Ze hebben bij Stassar echt alles wat je nodigt hebt om jouw kampeertrip nog beter te maken. Ben je niet op zoek naar kampeerspullen kun je hier ook terecht voor zwembaden zodat je ook thuis een heerlijk vakantiegevoel krijgt.