Tmobile is een van de grootste mobiele telefoonproviders die Nederland heeft. Bij deze provider kan je onder andere mobiele telefonie, vast internet en vaste televisie afsluiten. Wat doe je nu wanneer je geen internet hebt, je televisie werkt niet naar behoren en en je telefoon geeft aan dat hij geen verbinding kan maken met het netwerk?

De meest gemelde Tmobile storingen zijn:

1) Mobiel bellen
2) Mobiele internet storing
3) Vast internet
 

Wat kan je nu bij een Tmobile storing doen?

Stap 1: Neem contact op met Tmobile
Wanneer je een Tmobile storing hebt, is het verstandig om contact op te nemen met Tmobile. Probeer met hen contact op te nemen via het kanaal waar je geen storing van ondervindt.
Daarnaast kan er ook een Tmobile storing zitten in de Tmobile app: gelukkig staat een storing met deze app in 99% van de gevallen los van het Tmobile netwerk en betreft het alleen de functies van en in de app.
Naast het melden van de storing, kan je ook via een storingsite nagaan of er meer storingen gemeld zijn. Zo kan je nagaan of er bij meer mensen een probleem is of dat jij een van de weinigen bent. Op deze website staan ook de contactgegevens van de Tmobile klantenservice.

Stap 2: Relax!
Heb je de Tmobile storing gemeld bij de klantenservice? Heb je de storingsite al geraadpleegd? Dan ben je goed bezig! Het volgende wat je kan doen is ontspannen.

Ontspannen? Ja, ontspannen ja. Je kan niks aan deze Tmobile storing doen. Lees een boek, speel een offline spelletje, bak koekjes: er zijn meer dingen die je kan doen dan zitten wachten tot de Tmobile storing voorbij is. En, is het niet fijn om even geen berichten, mails of telefoontjes te ontvangen?

Indien je wel afhankelijk bent van Tmobile is dit uiteraard vervelend, bijvoorbeeld als je door deze storing even niet kan werken. Dan is het misschien wel tijd om een welverdiende pauze te nemen. Pak iets lekkers te drinken en neem even een moment voor jezelf. Tmobile gaat voor jou aan de slag. Je zal vanzelf wel weer merken wanneer de storing voorbij is.