Een goed bedrijf begint bij een goed uiterlijk, en dan gaat het niet over de medewerkers, maar over het pand zelf. Als jij bijvoorbeeld slechte hygiëne hebt in je bedrijf dan zullen mensen dat al snel merken, het is immers een van de eerste dingen die gezien wordt als je ergens naar binnen loopt, maar ook al als je er nog buiten staat. Want als het gebouw er van buiten al niet netjes uitziet, wat kunnen mensen dan van binnen verwachten? Een gevelreiniging is af en toe ook nodig, dus wacht er niet mee tot je slechte recensies krijgt.

De uitstraling is jouw visitekaartje

Je kan nog zo goed je best doen om de juiste service aan te bieden, maar als iets er niet netjes uitzien zijn mensen al snel geneigd om er een negatieve associatie mee te hebben. Je uitstraling is je visitekaartje, dus als je denkt dat het echt niet uitmaakt hoe het er uitziet is dit dus je kans om daar even opnieuw over na te denken. Als jij een gebouw ziet wat er van buiten netjes uit ziet ben je toch al sneller geneigd om er een positieve associatie mee te hebben? Dus een gevelreiniging is dan ook echt niet overbodig.

Een beetje orde is ook hartstikke fijn

Je hebt natuurlijk al wel hartstikke veel te doen als je de eigenaar bent van een bedrijf, dus soms heb je ergens ook gewoon geen tijd voor. Maar dat wil nog niet zeggen dat het niet gedaan kan worden. Tegenwoordig zijn er zat services waar jij gebruik van kan maken als je ergens zelf niet aan toe komt. Schoonmaakservices zijn er genoeg, dus die gevelreiniging kun je zo eventjes regelen door iemand anders ervoor in te schakelen. En dan kan jij je bezig blijven houden met alle andere dingen.

Dus wanneer plan jij die gevelreiniging?

Ook visitekaartjes hebben af en toe een update nodig, en dat geldt dus ook voor de uitstraling van je bedrijf. En dat wil niet zeggen dat jij alles helemaal moet gaan veranderen of moet laten schilderen, maar een goede opknapbeurt zal al hartstikke veel verschil maken. Binnen houd je alles vast al wel netjes op orde, maar denk ook aan de buitenkant, want dat is immers wel het eerste dat mensen kunnen zien voordat ze überhaupt nog de deur open hebben gedaan. Af en toe een gevelreiniging en jij zorgt ervoor dat dat dus ook helemaal in orde is.