Oxxa werkhandschoenen zijn een van de beste op het gebied van werkhandschoenen. Oxxa staat bekend om zijn degelijkheid en goede kwaliteit. Dat moet ook, want de Oxxa werkhandschoenen worden regelmatig gedragen in situaties waar de werkhandschoenen hun werk ook echt goed moeten doen. Denk bijvoorbeeld aan de snijbestendige handschoenen van Oxxa, of de koudebestendige handschoenen. Je zou er niet aan moeten denken dat deze handschoenen op enigerlei wijze dienst weigeren tijdens een belangrijke taakuitvoering. Daar hoef je je bij Oxxa werkhandschoenen gelukkig niet druk om te maken. Maar wat maakt de werkhandschoenen Oxxa nou zo voordelig ten opzicht van de andere handschoenen? We zetten hier de belangrijkste redenen voor je op een rijtje.

Oxxa handschoenen hebben geweldige grip

De werkhandschoenen van Oxxa staan bekend om hun geweldige grip. Dit is ook wel nodig, want je moet er niet aan denken dat die zaag uit je handen glijdt op een belangrijk moment, om maar een voorbeeld te noemen. Daarnaast is de grip in de handschoenen van Oxxa heel belangrijk in deze gekke coronatijd. Bij veel andere handschoenen merk je bijvoorbeeld dat de grip afneemt wanneer de handen net met handzeep zijn ingesmeerd. Dat is bij de Oxxa handschoenen absoluut niet het geval. Deze krachtige handschoenen blijven ten alle tijden sterk en krachtig en vol grip.

Bestendig tegen extreme kou of gevaarlijke situaties

De kou bestendige Oxxa werkhandschoenen van Degros zijn ook echt met recht kou bestendig. Deze handschoenen blijven hun werk doen bij temperaturen die dalen tot wel -30 graden Celsius! De handschoenen zijn zo gemaakt dat je handen lekker warm blijven. Dat mag ook wal, wanneer je in zulke temperaturen werkt.  Ook wanneer je met gevaarlijke scherpe voorwerpen werkt, kun je vertrouwen op de handschoenen van Oxxa. De snijbestendige handschoenen bieden uitkomst tegen de scherpste messen, zagen of stukken glas.

Perfecte pasvorm

Tot slot hebben de Oxxa werkhandschoenen een geweldige pasvorm. Omdat het gemaakt is van de beste materialen past de handschoen zich snel aan. Daarmee bedoelen we dat Oxxa werkhandschoenen zich als het ware gaan vormen naar jouw handen. Het is heel belangrijk dat dit gebeurt, want wanneer een handschoen niet lekker zit, kan dit ook gevolgen hebben voor de veiligheid van de situatie waarin je werkt. Je moet er bijvoorbeeld niet aan denken dat je een snijmachine hanteert met handschoenen die eigenlijk net een maatje te groot zijn. In het ergste geval schiet je uit en zijn de gevolgen niet te overzien. Kijk daarom ook goed naar de pasvorm van je Oxxa werkhandschoenen!