Rotterdam, een stad vol met verborgen schatten en unieke plekjes. In dit artikel gaan we het hebben over een aantal daarvan, namelijk: de leukste mamablogs uit Rotterdam, het Schrijflab en originele cadeaus die je in deze stad kunt vinden. Lees snel verder en ontdek deze pareltjes!

De leukste mamablogs uit Rotterdam

Rotterdam barst van de inspirerende mamablogs. Deze blogs bieden een kijkje in het leven van moeders die in deze geweldige stad wonen, werken en hun kinderen opvoeden. Ze delen hun ervaringen, tips en adviezen met andere moeders die op zoek zijn naar herkenning, steun en inspiratie.

Inspiratie voor moeders in de Maasstad

Eén van deze inspirerende Mama blog is ‘Mama in Rotterdam’. Deze blog is opgericht door een trotse moeder die haar avonturen en ervaringen in het moederschap deelt met haar lezers. Ze schrijft over de leuke dingen die ze meemaakt met haar gezin, maar ook over de uitdagingen en strubbelingen die bij het ouderschap horen. Daarnaast vind je op haar blog ook tips en adviezen voor andere moeders in Rotterdam.

Ontdek het Schrijflab: creatief schrijven in Rotterdam

Ben je gek op schrijven en wil je je schrijfskills verbeteren? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan het Schrijflab in Rotterdam. Deze unieke plek biedt workshops en cursussen aan voor iedereen die graag creatief bezig is met taal. Van beginners tot gevorderden, er is voor ieder wat wils!

Workshops en cursussen voor schrijvers

In het Schrijflab kun je terecht voor uiteenlopende workshops en cursussen op het gebied van creatief schrijven. Denk bijvoorbeeld aan een cursus ‘creatief schrijven’, waarbij je leert om je gedachten en ideeën op papier te zetten op een creatieve en originele manier. Of een workshop ‘bloggen’, waarbij je leert hoe je een succesvolle blog opzet en onderhoudt. Kortom, er is genoeg te ontdekken in het Schrijflab in Rotterdam.

Originele cadeaus: bijzondere winkels en adresjes

Op zoek naar een uniek en origineel cadeau? In Rotterdam hoef je niet ver te zoeken! De stad zit vol bijzondere winkels en adresjes waar je de meest unieke en creatieve geschenken kunt scoren.

Vind het perfecte geschenk in Rotterdam

Een echte aanrader voor het vinden van bijzondere cadeaus is de Kadogids. Deze winkel heeft een enorm assortiment aan originele geschenken, van handgemaakte sieraden tot unieke woonaccessoires. Hier vind je gegarandeerd het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Dus, ga op ontdekkingstocht in Rotterdam en laat je verrassen door de vele unieke pareltjes die deze stad te bieden heeft!