Steeds vaker zie ik mensen in coltruien rondlopen in Rotterdam. Hier word ik zelf ontzettend blij van. De Rotterdamse inwoners kunnen, naar mijn mening, soms wel een make-over gebruiken. De gemiddelde voetganger draagt een joggingbroek met daarboven op een sweater of hoodie. Daarom ben ik alleen maar extra blij als ik een man een coltrui zie dragen. Mannen in coltruien zijn namelijk net even ietsjes beter gekleed dan de mannen in een normaal T-shirt. Maar ik kan mij goed voorstellen dat het voor veel mannen lastig is om een coltrui te dragen, deze is wat lastiger te combineren met andere kledingstukken. Daarom ga ik vandaag wat tips geven over het dragen van een coltrui mannen. Wees gerust, want ik kom met drie voorbeelden die jij snel en gemakkelijk kan overnemen.

 

Casual, maar toch ook chic.

Een coltrui hoeft niet meteen als bekakt over te komen. Sterker nog, een coltrui kan ontzettend stoer staan. Neem bijvoorbeeld eens een witte coltrui, deze kan je perfect dragen onder een stoere spijkerjas of een bruine colbert. Als u voor een casual “look” wilt gaan raad ik het aan om geen chique kleuren te gebruiken. Gebruik vooral frisse kleuren zoals wit, licht grijs, beige, of zand. Dit geeft een hele rustige, causaal uitstraling. Combineer dit met een stoer jack om zowel stoer als casual eruit te zien. Wilt u voor een iets chiquere uitstraling gaan? Dan raad ik het aan om donkere kleuren te gebruiken zoals donkerblauw, donkergroen, donkerrood, bruin, en natuurlijk zwart. Voor de perfecte look kunt u dit dragen onder een donker colbertje. Zelfs met een standaard zwarte colbert heeft u al een hele nette uitstraling. Tot slot kan je een coltrui ook heel casual dragen. Gewoon op een spijkerbroek, zonder extra toevoegingen is ontzettend leuk. Opnieuw raad ik het dan aan om voor wat lichtere kleuren te gaan.

 

De keuze is reuze

Draag eens wat vaker een coltrui mannen. Er is eigenlijk geen excuus om ze niet te dragen. Het is een geweldig toevoeging aan jullie kledingkast. U hoeft ze niet altijd te dragen, maar een coltrui is vaak net iets gekleder dan het normale T-shirt. U kunt een coltrui onder een colbert dragen, maar ook gewoon los boven op een simpele spijkerbroek. Als u nog geen coltrui heeft, daag ik u uit om er eens een aan te schaffen. Een coltrui is leuk op elke man. Het is gewoon een kwestie van proberen.