Goede sloten op je huis zijn belangrijk, met name als je niet wilt dat er ingebroken wordt. Daar kun je natuurlijk allerlei voorzorgsmaatregelen voor nemen, zoals camera's ophangen, maar ook de sloten zijn erg belangrijk. Woon je in Rotterdam of omgeving dan kun je terecht bij een slotenmaker Rotterdam. Maar wat doet een slotenmaker nu precies? Wanneer je zo iemand in de arm neemt, bijvoorbeeld slotenmaker Rotterdam, kun je jouw sloten laten repareren of monteren. Ook het schadevrij laten openen van sloten (bijvoorbeeld als je bent buitengesloten) en hang- en sluitwerk behoren tot de mogelijkheden! Wat je ervoor betaalt verschilt per slotenmaker, want de tarieven mogen zij zelf bepalen. Ook is dit afhankelijk van het dagdeel dat je de klus geklaard wilt hebben. 

Bezoek de showroom van Lock Secure

Woon je in de buurt van Barendrecht? Dan kun je terecht bij Lock Secure. Vaak zijn er bij slotenmakers ook showrooms waar je een kijkje kunt nemen en al je vragen kunt stellen, zo ook bij Lock Secure. Wanneer je een slotenmaker benadert kan deze je tevens helpen met reparaties aan je schuifpui; voor zowel kleine als grote onderhoudsbeurten. Hij kan bijvoorbeeld slotspray spuiten op de bewegende delen van de pui, of de loszittende schroefjes aandraaien. Maar ook het opnieuw afstellen van schuifdeuren behoort tot de mogelijkheden. Je kunt daarnaast bij veel slotenmakers terecht voor draadloze alarmbeveiliging. Met name voor kantoor-, winkel- en/of bedrijfspanden is dit een must. Dit kan dieven afschrikken waardoor ze niet eens tot inbraak overgaan. Een bedrijf als Lock Secure kan je hierbij helpen.

Voel je veilig met een video intercom

En natuurlijk kun je bij heel veel slotenmakers, zoals bij Lock Secure of slotenmaker Rotterdam, ook terecht voor een video intercom! Een handig en veel verkocht systeem, met name door bedrijven, of als je je gewoon veiliger wilt voelen in je eigen huis. Als er iemand voor je deur staat hoef je niet de deur open te doen. Je kunt met de video intercom zien wie er bij jou op de stoep staat, en je kunt zelfs met hem of haar communiceren. Ook werkt het preventief tegen inbraak. Dit systeem kun je namelijk ook gebruik maken van bewegingsdetectie. Dus als een dief voor je deur staat kun je hier video's en/of screenshots van maken, en opslaan! Het is dus een systeem waardoor je je zelf veiliger zult voelen. Er zijn nog vele andere mogelijkheden bij een slotenmaker, denk ook aan onderhoud van deuren en kozijnen inclusief goede sloten/vergrendeling. Neem vandaag nog een kijkje in een showroom!